zastava Engleske zastava Srbije

USLUGE

peskiri i svece

Shiatsu Tehnika

Shiatsu Tehnika, koja nam dolazi sa dalekog istoka, bazirana je na akupresuri. Pritisci na odredjenim tačkama po telu mogu Vas osloboditi bolova i energetski Vas ispuniti i vratiti u ravnotežu.

Thai Thai

Thai Thai masažu krasi savršena kombinacija istezanja, joge, akupresure i refleksologije. Cilj ove masaže je pospešivanje protoka energije po Vašem telu.

Tajlandska masaža podrazumeva rad na energetskim meridijanima i akupresurnim tačkama. Samu masažu terapeuti vrše pritiskom prstima, laktovima, kolenima ili nogama, a ovaj vid masaže ima izuzetno povoljno dejstvo na probleme sa zglobovima, išijas ili bolove u ramenima. U njoj se spajaju pozitivni efekti akupresure, joge i refleksologije tako da se njome postižu smirenost i regeneracija umornih delova organizma, povećava se elastičnost tela, stimuliše se rad unutrašnjih organa i poboljšava se cirkulacija.

Strečing

Strečing je oblik fizičke vežbe u kojoj se odredjena mišićna grupa istegne ili namerno savija, kako bi se poboljšala elastičnost i udoban tonus mišića. Rezultat je osećaj povećane kontrole mišića, fleksibilnosti i dometa kretanja. Takodje se terapeutski koristi za ublažavanje grčeva. Trajanje 30 minuta.

masaža vrućim kamenjem

Specijal Lotus

Ova kombinacija nekoliko vrsta masaža (relaks, terapeutska, havajska, strečing, šijacu, indijska masaža glave) predstavlja savršenu kombinaciju blažih i jačih pritisaka i manuelnih tehnika koju pružaju dva terapeuta. Nakon 70 minuta masaže, da bi se dodatno opustili, sledi boravak u sauni i/ili djakuziju u trajanju od 30 minuta.

Mary Gold

Mary Gold uključuje masažu šaka, vrata, glave, stopala i stomaka. Bazira se na oslobadjanju negativne energije. Pokreti su blagi, spori, umirujući i na taj način se oslobadja stres iz organizma.

Tretmani lica

Koristimo Eden kozmetiku. Ovaj tretman se sastoji iz nekoliko koraka, prvo ide čišćenje sa pilingom, zatim se nanosi maska koja stoji 15-20 minuta, nakon skidanja maske se radi masaža lica. Zavisno od tipova kože, koriste se:

Organski piling

Organski piling je 100% prirodan, ne sadrži iritantne i alergene supstance, ne izaziva crvenilo. Efekat-dubinski čisti kožu, uklanja ostarele i mrtve ćelije, što kožu čini hidrantnom, glatkom i mekom. Poboljšava cirkulaciju kože. Trajanje tretmana za celo telo je 60 minuta,a tretmana lica je 30 minuta.

Indijska masaža glave

Indijska masaža glave predstavlja relaks holistički tretman. Uključuje masažu glave, lica, vrata i ramena. To je duboka masaža koja predstavlja kombinaciju pritiska i tehnike kružne masaže na glavi, dubokim tkivima, rad na ramenima i istezanje vrata. Ova masaža oslobadja spazam, smanjume bolove i tenziju u vratu, ledjima i ramenima, stimuliše se protok krvi, limfe i kiseonika u gornjem delu tela, može vas osloboditi stresa i pomoći da bolje spavate. Trajanje masaže je 30 minuta. Sam tretman podrazumeva i masažu samog temena glave odabranim uljima, tako da vam nudimo uslugu tuširanja u našem salonu.

peškir i ulje

Kraljevska masaža

Kraljevska masaža pruža smirenost, regeneriše umorne delove organizma, poboljšava cirkulaciju, stimuliše rad unutrašnjih organa tela i dovodi u sklad energetski sistem organizma. Nakon kraljevske masaže osećamo se lakšim, elastičnim, odmornim, osećaj je kao da ste doživeli dve masaže u jednoj.

Finska sauna

Finska sauna predstavlja tradicionalni oblik znojenja radi održavanja zdravlja. Pogodno utiče na rad srca i krvotoka, takodje i ubrzava cirkulaciju. Vlažnost je od 10-30%, a idealna temperatura od 75-90 stepeni.

relaks

Terapijska masaža

Terapijska masaža, većini poznata kao "Švedska", rešava medicinske probleme na Vašem telu poput spazma, bolova nastalih usled prekomerne aktivnosti mišića, pojedinih degenerativnih i reumatskih promena.

Sportska masaža

Najjači vid manuelne masaže pruža Vam iskustvo koje nećete zaboraviti. Umereno jak pritisak dopreće do svih mišića u Vašem telu, čak i onih koje ne koristimo tokom svakodnevnog života. Sportska masaža ubrzava proces otklanjanja mlečne kiseline nastale prilikom mišićnog rada i time omogućava brzi oporavak i otklanjanje bola. Preporučuje se nakon sportskih aktivnosti ili nakon napornog rada mišića. Takodje može imati ulogu u saniranju sportskih povreda, mada se preporučuje i kod zamora mišića, radi opuštanja i otklanjanja umora istog. Trajanje parcijalne terapije je 30 minuta, a celog tela 60 minuta.

Aromaterapija

Aromaterapija je upotreba eteričnih(esencijalnih) ulja u cilju balansiranja, uskladjivanja i promovisanja zdravlja tela, duha i misli. Organizam funkcioniše kao celina i time se ova terapija zasniva na holističkom pristupu. Trajanje terapije je 60 minuta.

Hot Stone

Hot stone masaža ima za cilj da brže pokrene cirkulaciju, zagreje telo, ali i dijagnostikuje u kakvom su nam stanju zglobovi. Pomoću kamenja vulkanskog porekla toplota se zadržava i struji kroz telo što ima za cilj izbacivanje štetnih materija u kratkom roku.

ulje za masažu, avan

Tretman stopala

Tretman stopala podrazumeva upotrebu masažne kadice, radi opuštanja i pripreme za samu masažu. Sastoji se od terapeutske masaže usmerene na stopalo, skočni zglob i potkolenicu i blage stimulacije odredjenih tačaka stopala preko kojih se putem nervnog sistema stimulišu odbrambeni potencijali oslabljenih i obolelih organa.

Tretman stopala sa refleksologijom

Refleksologija je drevna veština koja se temelji na masaži refleksnih tačaka na stopalima, koje su povezane sa organima, u cilju poboljšanja njihove funkcije.

cveće

Havajska masaža

Ova drevna tehnika, poznatija kao "Lomilomi", širom sveta je jedan od najčešćih izbora klijenata koji traže maksimalno opuštanje. Isprobajte različite vrste pokreta i pritisaka na Vašem telu i proverite zašto je ova masaža toliko tražena.